CloudOps

När man fått upp allt i molnet, vem ser till att det funkar? Antingen gör man ett försök själv, eller så låter ni oss ta hand om det åt er. 

Managera vårt moln

Vet ni redan vad ni vill och behöver få hjälp snarast möjligt? Klicka här så tar vi kontakt med er!

Våra lösningar

Bolero kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst.
Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten
att snabbt öka och minska omfattningen. 
 

Vi vet hur man gör

För att kunna hantera och skala erat cloud på ett effektivt sätt krävs en djupare förståelse för cloud best-practices och hur man bäst ska analysera den nuvarande lösningen för att både förebygga driftstörningar och planera inför att expandera eller uppdatera tjänsterna.  

Bolero har kompetensen som krävs för att se till att era tjänster har hög tillgänglighet, skalbarhet och optimal prestanda; oavsett komplexitet och leverantör. Våra konsulter har lång erfarenhet av att designa och managera cloud-lösningar likväl som att migrera lösningar in i molnet.   

För att hjälpa er in i molnet

En av Boleros företagskunder stod inför utmaningen att migrera hundratals applikationer till molnet. Bolero har bidragit med ett team som hjälpt dem skapa en arkitektur som täcker in både nätverk och säkerhet. Kunden har även anlitat Bolero för att drifta och underhålla lösningen.

CloudOps som en tjänst 

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla.
Bolero tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst.
Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål.  

Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer!