Analytics

För att bäst nyttja er data behöver den analyseras och sättas i ett sammanhang som gör det enkelt att komma fram till nya insikter. 

Detta är precis vad vi söker!

Vet ni redan vad ni vill ha och önskar komma igång snarast möjligt? Klicka här så tar vi kontakt med er!

Våra lösningar

Bolero kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst.
Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten
att snabbt öka och minska omfattningen. 
 

Vet allt ni kan veta

De största lärdomarna och insikterna kommer från er egen data. För att kunna ta del av fördelarna måste man börja titta på datan, vrida och vända på den, för arbeta ut mönster och trender.

Att visualisera stora mängder data kan vara komplext och kräver en teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen.

Låt oss hjälpa er!

Kibana gör det lätt att förstå 

Kibana låter dig utforska, analysera och visualisera din data i ett interaktivt gränssnitt. Det är enkelt att komma igång med och har samtidigt ett otroligt djup som tillåter er att se på er data på ett sätt ni inte gjort tidigare.  

Kibana som matas med data genom Elastic kan t.ex. användas för att skapa near realtime dashboards eller kombineras med Machine Learning för att skapa automatiska forecasts.   

Bolero har kompetensen och erfarenheten som krävs för att hjälpa er utnyttja den senaste tekniken och verktygen för att ta er verksamhet till nästa nivå.   

Analytics som en tjänst 

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla.
Bolero tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst.
Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål.  

Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer!