Träffa dina kollegor

Här kan du lära dig mer om våra konsulter och läsa i deras egna ord hur de trivs med att arbeta på Bolero.

Älskar du också IT? Börja jobba med oss!

Tobias

Stämningen är alltid god och vi alla bidrar med mycket glädje och energi. Det är kul att vi gör mycket saker tillsammans trotts att vi är utspriddaJag upplever att Bolero har kunder i spännande branscher och jag har aldrig varit hos en tråkig kund! Jag upplever att bolero satsar på sin personal, att man förstår att investeringar i personen är investeringar i bolaget. Man får möjlighet till utveckling, nischa om sig eller specialisera sig på de områden man tycker är kul. 

Sammanfattningsvis så trivs jag väldigt bra här och kan verkligen rekommendera Bolero som arbetsplats. 

Linda

Jag har varit konsult på Bolero längeDet är nog ingenting på Bolero som inte kan lösas eller ordnas. Det finns alltid ett fokus på personal, kvalitet, mående och personalens kompetens och utveckling.  

Det är ett motiverande och peppande företag med det här personliga och familjära i allt de gör. Mingelkvällar, myskvällar, spelkvällar, harmoniskt och avslappnat. Peppande. Bolero lyckas hålla sin takt, taktkänsla och taktväxling i den snabbt föränderliga världen vi lever i.  

Erica

Den största fördelen med bolero, enligt mig, är att dem tar hand om allt. Jag vill kunna fokusera på mitt eget och det jag tycker är roligt att arbeta med. Jag behöver bara säga att ’det här är vad jag vill göra’, och så fixar de det.  

Jag har fått erbjudanden om jobb på andra ställen, men det är ingen som kommit med något som är lika bra. Bolero har väldigt bra förmåner gällande både pension, friskvård, utbildning, dator, telefon osv.  

John

Jag har jobbat på Bolero i ca två år. Jag började på Bolero genom ett uppköp av ett annat konsultbolag som jag jobbat på i ca tre år.  

Min upplevelse av att gå över till Bolero var bra. Jag upplever Bolero som ett generöst bolag gentemot sina konsulter. Jag har bytt min gamla lönemodell till den nya som Bolero har och jag är mycket nöjd med den nya modellen om man ska jämföra de båda modellerna. 

Jag tycker att i synnerhet vår vd ägnar sig till personalfrågor på ett positivt och mjukt sätt. Han sätter en prägel på Bolero som ett familjärt bolag. Jag går gärna över till Boleros kontor och äter lunch för att umgås med mina kollegor.