Konsulter

Våra konsulter är experter och vi är stolta över att kunna erbjuda kompetent personal med stor bredd inom IT.

Letar du efter en IT-partner?

Vill du veta mer om hur Bolero kan arbeta tillsammans med ditt företag som IT-partner? Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig och berättar mer.

Våra lösningar

Bolero kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen. 

Det finaste vi har

Våra konsulter! Bolero är ett kompetensdrivet bolag och gör kompetensutveckling till en hjärtefråga för oss. Genom dialog med våra kunder och konsulter tar vi fram utvecklingsplaner som innehåller de kurser, seminarier och certifikat som efterfrågas för ligga steget före marknaden. 

Boleros konsulter är experter sina respektive områden och våra konsultchefer utvecklar nära relationer med våra kunder för att kunna ta fram den bäst lämpade konsulten för varje uppdrag.  

Som team eller projekt

Bolero kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Detta gäller självklart även våra konsulter. Oavsett om ni behöver en person eller ett helt team. Vi kan även erbjuda det i en skräddarsydd tjänst.