Jag har jobbat på Bolero i lite mer än 2 år. Den största fördelen med bolero, enligt mig, är att dem tar hand om allt. Jag vill kunna fokusera på mitt eget och det jag tycker är roligt att arbeta med. Jag behöver bara säga att ’det här är vad jag vill göra’, och så fixar de det. Har man problem med något så behöver man heller inte vara rädd för att berätta om det. 

Konsultcheferna försöker alltid att få in flera konsulter på varje arbetsplats så att man aldrig behöver känna sig ensam. Man känner hela tiden att man har någon och som finns där och som ställer upp. 

Sedan är det väldigt trevligt med mingelkvällarna vi har. Två mingelkvällar och två stora fester är inplanerade varje år, men det brukar bli lite mindre event emellan. Alla som är anställda på bolero är väldigt öppna. Det händer aldrig att man kommer till en mingelkväll och behöver känna sig ensam. Det är snarare så att det är svårt att ta sig fram för att det är så många att heja på och prata med. 

Jag har fått några erbjudanden om jobb på andra ställen, men det är faktiskt ingen som kommit med något som är lika bra. Väldigt bra förmåner gällande både pension, friskvård, utbildning, dator, telefon osv.